Skanderborg Aarhus Håndbold får ny hovedsponsor

25. apr 2022

Når Skanderborg Aarhus Håndbold starter sæsonen 22/23 bliver det med Djurslands Banks logo på brystet af spillertrøjerne. Partnerne har indgået en længerevarende samarbejdsaftale, som skal sikre et fortsat solidt økonomisk fundament og en platform for klubbens videre udvikling frem mod toppen af dansk herrehåndbold.

Adm. direktør i Skanderborg Aarhus Håndbold, Mads Lind, glæder sig over, at det nye samarbejde er kommet i stand på relativt kort tid:

– I Djurslands Bank får vi en samarbejdspartner, som tror rigtig meget på vores projekt og den værdi, vi kan tilføre dem. Vores relation strækker sig tilbage til Århus Håndbold-tiden, vi kender hinanden og har en gensidig respekt og et fælles værdisæt. Djurslands Bank skulle heller ikke bruge lang tid på at beslutte sig for at byde ind på de kommercielle muligheder i et hovedsponsorat.

 

Vi har haft en dybt professionel og troværdig dialog omkring samarbejdet, og det glæder mig meget, at vi tager partnerskabet videre til næste niveau og kan kigge fremad sammen.

Lars Møller Kristensen, Direktør i Djurslands Bank, er glad for aftalen med det østjyske håndboldflagskib:

– Vi er Guldpartner i Skanderborg Aarhus Håndbold, og vi synes, det er en spændende rejse klubben er på med en klar retning og mål om at være i toppen af dansk herrehåndbold. Den rejse vil vi gerne være en del af.

 

Efter flere samtaler med ledelsen i SAH er det vores oplevelse, at vi har samme værdisæt og oplever en respekt for hinanden. Det, som skal til, hvis begge parter skal udvikle tingene sammen.

 

Et andet fællesskab vi har med SAH er, at vi opererer i samme markedsområdet, hvor banken har mange filialer i Aarhus – og ind mod Skanderborg – ligesom SAH’s samarbejde med de mange oplandsklubber passer fint ind i bankens øvrige markedsområde.

 

Man kan ikke være hovedsponsor i Skanderborg Aarhus Håndbold uden også at have en filial i Skanderborg. Vi kan derfor også offentliggøre, at Djurslands Bank åbner en ny filial i Skanderborg. Så med indgåelse af denne hovedsponsoraftale, understreger vi, at vi vil hele Østjylland, og at vi vil samarbejdet med Skanderborg Aarhus Håndbold, slutter Lars Møller Kristensen.