SKANDERBORG AARHUS X STATE

14. okt 2021

 

Skanderborg Aarhus Håndbold er skrevet på holdkortet sammen med Wozniacki, Eriksen og Harder og byder velkommen til STATE som ny Energipartner. STATE supporterer danske og internationale topatleter med innovative energidrikke, som er designet, udviklet og produceret i Danmark i samarbejde med sportsudøvere fra øverste hylde.

Hos STATE ser ejerne, de tidligere fodboldspillere Jon Andersen og Kim Have, frem til samarbejdet med Skanderborg Aarhus truppen, som har haft en forrygende start i HTH Herreligaen:

”Et strategisk samarbejde med et power house som Skanderborg Aarhus Håndbold, hvor talenter og erfarne kræfter løfter og performer i samlet flok, vil fremadrettet være med til at sikre os en synlighed i østjysk elitehåndbold. Vi glæder os til at vores funktionelle drikkevarer kan være med til at booste energiniveauet før og efter kampe og træning.”

På kontoret i Ceres Arena er der glæde i stemmen hos salgschef Fredrik Schilling:

”Ambitionsniveauet for fremtiden hos Skanderborg Aarhus Håndbold er rigtig stort. Derfor er det et kæmpeskridt i den rigtige retning at få en stor national virksomhed som STATE med som partner.

 

Når et brand som STATE tror så meget på vores sportslige og kommercielle projekt, giver det os en god fornemmelse af, at det vi gør lige nu er rigtigt spændende for mange. Og så glæder vi os naturligvis over, at vi fremadrettet i alle dele af klubben altid rammer et godt energiniveau med STATEs produkter.

 

Vi er sikre på, at vi sammen med STATE tager et stort skridt frem mod indfrielse af vores sportslige og kommercielle målsætninger indenfor de næste 5 år.”