Sparekassen Kronjylland er ny hovedsponsor

5. jul 2021

Når det nye østjyske håndboldflagskib, Skanderborg Aarhus Håndbold, tørner ud i sin første sæson i HTH-Ligaen, bliver det med Sparekassen Kronjyllands logo på brystet af spillertrøjerne. Parterne har indgået en strategisk samarbejdsaftale, som skal sikre et solidt økonomisk fundament for de fælles ambitioner om at skabe en østjysk talentfabrik, der skal udvikle fremtidens spillere og ledere på håndboldbanen.

Pia Avnsted, Områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, er ikke i tvivl om værdien af samarbejdet med Skanderborg Aarhus Håndbold:

”Vi tror på, at der er et kæmpe potentiale i det nye samarbejde både på og udenfor banen. Vi var i forvejen en stor del af de to klubber, der nu forener kræfterne, og det giver os en stor tro på projektet. De samlede muskler bliver ganske enkelt større både sportsligt og kommercielt. Der er samtidig en stærk optimisme blandt de mange håndboldinteresserede i området, og derfor er vi glade for at kunne være en central del af den succes, der er ved at blive skabt.”

I Skanderborg Aarhus Håndbold er der stor tilfredshed med samarbejdet. Direktør Mads Lind lægger vægt på, at Sparekassen Kronjylland i mange år har været en trofast støtte af elitehåndbold og talentudvikling i det østjyske område, og han er glad for, at den støtte nu fortsætter i Skanderborg Aarhus Håndbold. Det giver nemlig grobund for at fortsætte det gode arbejde med udvikling af talenter, som er bærende del af holdets visioner for et kommende østjysk storhold.

”En vigtig del af samarbejdsaftalen mellem Skanderborg Aarhus Håndbold og Sparekassen Kronjylland er en fælles plan for udvikling og dokumentation af værdiskabende sponsorater og strategiske samarbejdsaftaler. Som et integreret punkt i vores samlede håndboldprodukt skal vi kunne dokumentere værdien af blandt andet oplevelser og eksponering og derved sikre, at vores samarbejdspartnere også kan udvikle på deres meget vigtige støtte til talentudvikling og elitesport i Østjylland.”