Harting fortsætter som koncenpartner til 2026

2. aug 2024

Vi er glade for at kunne meddele, at Harting fortsætter som koncern partner for SAH frem til 2026. Harting er en virksomhed, der er dybt involveret i professionel håndbold. De har deres hovedsæde i Minden og foruden at være koncern partner i SAH, har de været sponsor i GWD Minden i 60 år. Derfor tog vi naturligvis et fællesbillede inden træningskampen i går.

Samarbejdet med Harting har allerede vist sig at være meget givende. Senest blev det aktiveret omkring rekruttering i forbindelse med Student Lounge, hvor Harting deltog aktivt. Fremadrettet vil partnerskabet også omfatte arbejde med håndboldevents til næste herrehåndboldslutrunde, som afholdes i Danmark. 

Vi ser frem til de kommende år med Harting som en central partner og forventer mange spændende projekter og initiativer, der vil styrke både SAH og Harting i deres fælles målsætninger.

Mads Lind, direktør i SAH, udtaler: 

”SAH er fortsat beæret over at have så en markant partner som Harting med i partnerkredsen. 

Hartings glæde for håndboldsporten, for unge mennesker og synlighed i det nordiske marked gør, at man allerede nu har forlænget aftalen til 2026. Det spiller samtidig ind, at øget forventninger til det sportslige i SAH og deraf øget eksponering er en vigtig del af samarbejdet.”