NATUR-DROGERIET STÅR IGEN BAG SAH OG SPILLERNE

4. maj 2023

En gammel ven af klubben er igen skrevet ind på holdkortet, og det er vi glade for! Natur-Drogeriet er en af de lokale virksomheder, som gennem en lang periode har støttet elitesporten, specielt ligahåndbolden, i Østjylland. Det er en samarbejdspartner, som SAH deler mange fælles værdier og visioner med, og vi er ovenud glade for, at vi i dag kan præsentere Natur-Drogeriet som Top-Partner i klubben.

”Vi udvider igen samarbejdet med Skanderborg Aarhus Håndbold. Vi kan se, at vores produkter gør en forskel for spillerne, så en tæt relation mellem os og klubben giver god mening for begge parter.

Udover den finansielle støtte kan vi bidrage til, at spillerne bliver hjulpet med vitaminer, mineraler, proteiner og kosttilskud med urter til f.eks. bedre søvn. Vi kan derfor spille en rolle i forhold til, at spillerne kan optimere deres sportslige indsats for byens hold.

Skanderborg Aarhus Håndbold har været inde i en professionaliseringsproces, der har givet spillerne ro og klubben et aktivt netværk. Det har givet resultater – også på banen. Natur-Drogeriet vil fortsat støtte op om denne proces og klubben, denne gang med et personligt sponsorat af Morten Balling. Vi håber vores bidrag kan hjælpe med til, at klubben fortsat udvikler sig og opnår flotte sportslige resultater.

Vi glæder os til den kommende sæson og det styrkede samarbejde,” lyder det fra Jan C. Rathcke, CEO og medejer Natur-Drogeriet.