VELKOMMEN I KLUBBEN TIL WINEST

13. apr 2023

Elitesport, eksklusive oplevelser og ambitiøs forretning går hånd i hånd, når SAH og Winest mødes i et nyt partnerskab.

Fredrik Schilling, salgschef i SAH, er yderst tilfreds med at have indgået et samarbejde, der er lidt ud over det sædvanlige.

– Vi er glade for at kunne offentliggøre vores nye samarbejde med en af de førende virksomheder indenfor vininvestering – Winest. Samarbejdet vil give SAH en unik mulighed for at styrke vores position på og udenfor banen, samtidig med at vi kan præsentere vores fans for en spændende og eksklusiv vinkultur.

Som professionel håndboldklub er vi altid på udkig efter partnere, der deler vores værdier og visioner. Winest har en imponerende ekspertise indenfor vinverdenen og er kendt for deres engagement i at skabe værdi for deres kunder. Vi er derfor overbevist om, at dette partnerskab vil være en succes for begge parter.

Vi glæder os til at samarbejde med Winest og give vores fans en spændende oplevelse, der kombinerer håndbold med passion for vin.

Hos Winest er de to ejere, Claus Brandstrup og Casper Næss-Schmidt, også yderst tilfredse med, at det er lykkes at lave et samarbejde mellem de to virksomheder.

– Winest er en ambitiøs investeringsforretning indenfor vin, hvor vi på vegne af vores investorer arbejder hårdt for at skabe gode afkast, gode netværksmuligheder og gode oplevelser.

Vi menerat et samarbejde med SAH er oplagt, da de dyder, der gør sig gældende i en professionelt drevet sportsklubogså kan relateres til driften af en forretning som vores.

Vi ønsker at skabe gode relationer til klubbens øvrige partnere og erhvervslivet omkring Aarhus for både os selv og vores investorer og gennem eksponering i hallen og på TV, og så at udbrede kendskabet til vores forretning generelt.

SAH ambitionsniveau passer godt med vores, og vi vil derfor med glæde tilbyde vores investorer, at de kan se håndbold i verdensklasse med et godt glas vin i hånden.

Da vi er lokalt forankrede, ønsker vi samtidig også, at børn og unge tilbydes gode muligheder for aktiviteter og sport. Det er i den forbindelse vigtigt, at der på toppen af det er et elitemiljø, der fungerer omkring Danmarks næststørste by.

Vi har store ambitioner for vores egen forretning, og det samme har vi for SAH.

Vi glæder os enormt meget til samarbejdet og til at blive en del af netværket omkring klubben.