Velkommen til AVK som ny Eksklusiv-partner

16. sep 2021

Opbakningen til Skanderborg Aarhus Håndbold fortsætter i det østjyske, og vi kan med stor glæde byde velkommen til AVK som Eksklusiv-partner.

”Som den største industrivirksomhed i Skanderborg Kommune ønsker AVK-koncernen naturligvis at støtte op om Skanderborg Aarhus Håndbold. AVK har støttet Skanderborg Håndbold igennem mange år, både herre-liga og dame-liga holdene. Det har været en stor fornøjelse at følge udviklingen og de flotte resultater, klubben har opnået de seneste år. Den team-ånd og fightervilje, vi har set, matcher godt med de værdier, AVK står for. I år er Skanderborg Aarhus Håndbold kommet godt fra start, så vi forventer, at det bliver en forrygende sæson, som vi glæder os meget til at følge.

Vi forventer, at sponsoratet giver os større synlighed både i og uden for Østjylland. Desuden har vi mange medarbejdere i og omkring Skanderborg og Aarhus, og mange af dem går meget op i håndbold og møder op, når der er kamp og følger holdet. Vi tror på, at det betyder noget for vores medarbejdere, at AVK støtter klubben. Det giver vores medarbejdere gode sportslige oplevelser og er med til at styrke fællesskabet”, udtaler Bo Johansen, Group Production & Supply Chain Director, AVK Holding A/S