VELKOMMEN TIL IT-KOMPAGNIET!

25. okt 2023

Det kan godt være, at vi kan kloge os på håndbold, men når det kommer til IT, så kan vi godt bruge lidt hjælp. Derfor er vi begejstrede for vores nye partnerskab med IT-Kompagniet. Mens vores spillere har fokus på bolden, så sikrer IT-Kompagniet, at der er styr på IT-løsningerne i klubben frem til 2025.

Som en del af samarbejdet vil IT-Kompagniet ikke blot servicere vores IT-løsninger indtil 2025, de bliver også en aktiv sponsor og deltager i vores erhvervsnetværk. CTO hos IT-Kompagniet, Kim Alsted, ser frem til at hjælpe klubben og samtidig styrke forretningsrelationerne:

”Vi syntes, at oplægget fra SAHs direktør Mads Lind, var interessant, idet vi selv var på udkig efter at kunne blive mere aktive i lokale netværk. Vi mener desuden, at sportsnetværk kan noget særligt, da der også er et stort socialt aspekt forbundet med det. Det handler ikke blot om at betale et sponsorbidrag og derefter ikke involvere sig aktivt.”

”Aftalen indebærer, at IT Kompagniet bistår SAH med IT-løsninger frem til minimum 2025, og samtidig bliver sponsor og deltager i forretningsnetværket. Det har vi allerede nydt stor glæde af at deltage i, og vi ser frem til at lære både SAH og alle de andre virksomheder i netværket bedre at kende og måske hjælpe dem eller deres netværk med IT-udfordringer, såfremt mulighederne byder sig.”

Dette partnerskab understreger, at styrken i lokale partnerskaber ikke kun gavner klubben, men også alle vores sponsorer og det lokale erhvervsliv. Vi er derfor meget begejstrede for vores samarbejde med IT-Kompagniet. Velkommen til SAH-familien!