To kampe tilbage i kvalifikationsspillet: I morgen venter Nordsjælland

12. apr 2024

I morgen tager vi endnu engang turen til Nordsjælland, hvor vi møder et mandskab, der med en sejr kan sikre sig overlevelse i ligaen. Derfor tegner det til at blive en spændende kamp, hvor mange tilskuere forventes at være til stede i hallen for at støtte Nordsjælland i deres bestræbelser på at opnå en sejr og dermed sikre deres overlevelse i ligaen.

For vores vedkommende sikrede vi os endnu en sæson i herreligaen med en sejr over TTH Holstebro i onsdags. Selvom fremtiden er på plads, er der ingen tvivl om, at vi fortsat vil jagte en sejr og yderligere to point mod Nordsjælland.

Sidst, vi mødte Nordsjælland den 19. marts 2024 på udebane, blev det en intens affære. Med 2 sekunder tilbage af kampen, med en etmålsføring til SAH, havde Salah Boutaf en afgørende redning imod Nordsjællands højre fløj, Carl Emil Haunstrup. Vi kunne derfor tage fra Nordsjælland med en sejr og 2 point.

Kampen i morgen spilles i Royal Stage i Hillerød, og fløjtes i gang klokken 15.00. Du kan som altid følge opgøret via Tophåndbold-appen.

Husk, at vi spiller sidste hjemmekamp på onsdag i Djurslands Bank Arena, hvor vi tager afsked mere flere af vores spillere. Vi har sat billetprisen ned til 50 kroner, så vi håber på at se jer!

Billetter kan købes her.

Sidste kamp i tal

  SAH-NSH: 25-26 (12-13)

SAH: Mål (26), Redningsprocent (35.14%), Kontramål (4), Tekniske fejl (1), Udvisninger (0)

  Målscorere: Morten Hempel Jensen 9, Jonatan Mollerup 7, Fredrik Olsson 2, Torben Petersen 2, Mikkel Lang 1, Anton Bramming 1, Mathias Bitsch 1, Frederik Arnoldsen 1, Thor Christensen 1, Kristian Bonefeld 1.

Nordsjælland: Mål (25), Redningsprocent (32.43%), Kontramål (7), Tekniske fejl (4), Udvisninger (1)

Målscorere:   Kristian Olsen 10, Carl-Emil Haunstrup 4, Nichlas Hald Christensen 4, Justin Müller 3, Matias Ravn Campbell 2, Jonas Raundahl 1, Julius Mørch 1.

Arkivfoto: Mark Læssøe – ML Nordic