To point over Nordsjælland: Vi er stadig med

20. mar 2024

Der er langt fra Østjylland til Nordsjælland, men turen hjem bliver en del sjovere med to point. Det var tilfældet i går, hvor vi vandt 26-25 i Helsingør-hallen.

Spændingen var ellers intakt helt indtil de sidste sekunder, hvor Salah Boutaf, med en etmålsføring til SAH, tager en vigtig redning mod Nordsjællands højre fløj Carl-Emil Haunstrup. Med to sekunder tilbage blev kampen derfor endeligt afgjort.

Mollerup startede kampen i højt gear, og fik allerede i løbet af de første 14 minutter af kampen leveret 5 mål – suppleret op med et meget solidt forsvarsspil.

Boutaf havde nogle vigtige redninger, og Jensen fulgte også op i den anden ende med flotte scoringer.

Med sejren i går aftes er vi derfor stadig med i kampen om slutspillet. Det bliver ikke nemt, for vi er i en situation, hvor vi er afhængige af de andre holds resultater for at lande på ottendepladsen – men det er muligt!

Hvis vi skal i slutspillet, skal pointene fordeles sådan her:

  •  Ribe-Esbjerg må max få 1 point mere i sine to sidste kampe. Vi er bedst indbyrdes, så derfor ville vi snuppe ottendepladsen med 24 point, selvom vi ville være a point med dem.
  •  Sønderjyske må max få 3 point.
  • Vi skal have to point i vores sidste kamp mod BSH.
Vi håber derfor på at se jer på lørdag, når BSH besøger os i Djurslands Bank Arena. Vi får brug for jeres opbakning, hvis vi skal tage to point!

 

Kampen i tal

SAH-NSH: 25-26 (12-13)

SAH: Morten Hempel Jensen 9, Jonatan Mollerup 7, Fredrik Olsson 2, Torben Petersen 2, Mikkel Lang 1, Anton Bramming 1, Mathias Bitsch 1, Frederik Arnoldsen 1, Thor Christensen 1, Kristian Bonefeld 1.

NSH: Kristian Olsen 10, Carl-Emil Haunstrup 4, Nichlas Hald Christensen 4, Justin Müller 3, Matias Ravn Campbell 2, Jonas Raundahl 1, Julius Mørch 1.

Redningsprocent: SAH Salah Boutaf: 35.14%, NSH Magnus Petersen 32.43%

 

Foto: ML Nordic