Træningslejr afsluttes med sejr over tyske mestre

18. aug 2024

En intens og fire-dages lang træningslejr blev i dag afsluttet med en målfest mod de tyske mestre, SC Magdeburg, som slutteligt blev vekslet til en sejr på 37-33. Fra første fløjt tog SAH hurtigt kontrollen over kampen med en tremålsføring. Morten Hempel Jensen hamrede 11 mål ind på 12 forsøg, og resten af holdet fulgte trop og leverede en stærk indsats. Målfordelingen endte derfor således: 

Morten Hempel Jensen 11
Donni Kristjánsson 5
Morten Kaalund 4
Fredrik Olsson 4
Andreas Aagreen 3
Jeppe Cieslak 2
Thor Christensen 2
Mikkel Lang 2
Anders Thomassen 1

Der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at det var en meget tilfreds cheftræner, vi snakkede med efter kampen: 

‘’Jeg er en meget glad cheftræner oven på dagens sejr over et hold, der blev tyske mestre sidste sæson og Champions League-vindere forrige år. Jeg synes, vi spillede meget varieret angrebsspil med en klassisk bagkæde, hvad angår højre og venstre hænder. Det var en flot sejr’’, udtaler Nick Rasmussen.

 

Foruden kampen mod SC Magdeburg har SAH spillet mod THSV Eisenach i fredags og VFL Gummersbach lørdag. 

Fredagens kamp mod THSV Eisenach endte med et nederlag på 26-34.
SAH målscorere: Morten Hempel Jensen 8, Fredrik Olsson 5, Morten Balling 4, Thor Christensen 2, Donni Kristjánsson 2, Jeppe Cieslak 1, Anders Thomassen 1, Kristian Bonefeld 1, Morten Kaalund 1 og Mikkel Lang 1. 

Lørdagens kamp mod VFL Gummersbach lørdag endte ligeledes med et nederlag på 26-29.
SAH målscorere: Emil Lærke 5, Donni Kristjánsson 4, Morten Hempel Jensen 3, Fredrik Olsson 3, Morten Balling 3, Jeppe Cieslak 2, Morten Kaalund 2, Andreas Aagreen 1, Mikkel Lang 1, Anders Thomassen 1 og Anton Bramming 1. 

 

Inden holdet drog mod Tyskland udtalte cheftræneren, at han ville bruge træningslejren på at udvikle angrebsspillet og lære spillernes bevægelsesmønstre og spillestil at kende, så man kunne blive klogere på, hvordan man spiller bedst sammen som hold. Derudover ville de prøve forskellige konstellationer af, og når man spørger cheftræneren, hvorvidt forventningerne er blevet indfriet, svarer han således:

‘’Det er de bestemt. Jeg synes, der er mange ting, der er kommet på plads og de sidste par kampe er det også tydeligt for os, at eksempelvis Donni Kristjánsson er blevet mere integreret på holdet, så det er dejligt at se. Vi har også prøvet mange forskellige forsvarsopstillinger de sidste tre dage, og jeg synes, det ser ud som om, vi kan være rimelig fleksible defensivt. Det er klart, at der stadig er mere at udforske, da det er en dynamisk proces, men jeg er meget positiv.’’ 

 

Arkivfoto: Matti Kronborg.