Træningslejr i Tyskland

26. jan 2024

Efter en 9 timers bustur torsdag nåede vi frem til Verl i Tyskland, hvor vi opholder os indtil søndag. Assistenttræner Søren Fisker udnyttede busturen på samtaler med hver enkelt spiller. Ved hjælp af videomateriale fra tidligere kampe analyserede de individuelt spillernes muligheder for udvikling, særligt med fokus på deres afslutninger. Målet var at forbedre scoringschancerne og identificere specifikke tendenser og mønstre i deres spil. Disse samtaler afholder han med jævne mellemrum.

I løbet af træningslejren skal vi stå ansigt til ansigt med tre stærke Bundesliga-hold: TBV Lemgo Lippe, VfL Gummersbach og Begischer HC. Vi har taget en snak med cheftræner Nick Rasmussen om, hvor hans fokus vil være på denne tur: 

– Det handler om at få de elementer, vi har arbejdet på i efteråret og her i januar, til at harmonisere bedre. Vi vil stræbe efter at få en dybere forståelse for de ting, vi laver i vores forskellige konstellationer, både offensivt og defensivt. Her i januar har vi introduceret nogle nye ting i vores spil, som vi testede onsdag mod Ribe-Esbjerg, og som vi også vil teste her på træningslejren.

– Vi må også håndtere det faktum, at Balling ikke er med i øjeblikket. Det betyder, at Bonefeld får en rolle som højre back sammen med Mollerup. Vi skal derfor kigge på, hvordan vi kan fordele ressourcerne, ikke kun her, men også når vi nærmer os kampene i Herreligaen om 9 dage.

 

Programmet for træningslejren lyder således: 

Fredag: TBV Lemgo Lippe kl. 19.00, Herzebrock-Clarholz

Lørdag: VfL Gummersbach kl. 16.30, Herzebrock-Clarholz

Søndag: Bergischer HC kl. 10.00, Sporthalle im Schulzentrum Verl

 

I kan følge kampene via vores story på Facebook og Instagram. 

Arkivfoto: Matti Kronborg.