UHELDIG AFTEN I SILKEBORG

20. apr 2022

Rammerne var noget nær perfekte i Jysk Arena i Silkeborg, hvor duften af grillpølser og pomfritter fulgte tilskuerne langt ind i håndboldhallen, som emmede af høj musik og veloplagte fans. Der var flot opbakning til Skanderborg Aarhus-holdet fra de knap 150 medrejsende tilskuere anført af spillere fra SHEA, som til dagens anledning mødte op med trommer og horn og skabte en fantastisk lydkulisse.

Det var desværre ikke nok til at tage sejren med hjem til Østjylland.

Trods en flot defensiv og et kæmpe udlæg af Kristoffer Laursen i målet lykkedes det ikke Skanderborg Aarhus-drengene at få point i tirsdag aftens slutspilskamp mod BSH i Silkeborg. Hjemmeholdets midterforsvar med Rene Toft og Alexander Lyngaard stod stærkt, og det var for stor en mundfuld for de østjyske gæster.

Vi laver 26 mål i dag og tilspiller os mange chancer, så den del er egentlig godkendt, siger cheftræner Nick Rasmussen efter kampen.

 

Men det var ikke vores dag i dag. Vi får for stort et efterslæb og har ikke marginalerne på vores side. Derudover har vi svært ved at håndtere BSHs stregspillere, som får lov til at score for mange mål fra den position.

 

Nick Rasmussen fortsætter: – Det er gynger eller karruseller. Man kan prioritere at tage skytterne, og det giver selvfølgelig plads til stregspillerne. Går man hårdt på stregen, kan det koste i forhold til skud fra distancen.

 

 

Vi er tæt på at nå dem til sidst og er kun ét mål bagud, da der er et minut tilbage. Her misser vi en bold, og så er løbet kørt, slutter cheftræneren.

Hákun West av Teigum blev topscorer med 8 mål.

Kæmpe tak til de medrejsende tilskuere for den flotte opbakning til spillerne. Vi er klar igen på søndag, hvor vi på hjemmebane i Fælleden møder Ribe-Esbjerg kl. 18.00.

Arkivfoto