Velkommen til Bygma

30. jun 2021

Velkommen til Bygma Group A/S, som er ny samarbejdspartner i Skanderborg Aarhus Håndbold.

Vi glæder os til at byde velkommen til en af de trofaste støtter af elitehåndbold og talentudvikling i og omkring Aarhus.

Hans Andersen, Regionsdirektør Bygma Region Midt, udtaler omkring den nye samarbejdsaftale:

“Vi har altid haft et rigtigt godt samarbejde på mange niveauer med Århus Håndbold, så vi besluttede at fortsætte vores sponsorat i den nye konstellation med Skanderborg Aarhus Håndbold, som vi tror kan styrke alle involverede parter.

Vi håber selvfølgelig på succes for holdet og dermed en meget synlig eksponering af Bygma. Det er et lokalt funderet sponsorat, der via arrangementer til kampene nu også giver os mulighed for at komme tættere på vores kunder og forretningsforbindelser ihele det østjyske område.

Et større netværk ser vi også som en fordel og er jo med til at udbrede kendskabet til Bygma – Danmarks største privatejede Trælast-og Byggecentre.”

Bygma A/S har siden sin grundlæggelse i 1952 markeret sig som en stærk leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af trælast, bygnings- og byggemarkedsprodukter til både større og mindre byggerier med produkter af høj kvalitet.
Bygma A/S er repræsenteret med mere end 58 forretninger i Danmark, herunder Bygma Aarhus, – og med et professionelt team på godt 1.800 medarbejdere arbejder vi målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle og semi-professionelle håndværker.