Velkommen til kamp i Fælleden

9. dec 2021

Med en tætpakket december måned, hvor kampene kommer hurtigt efter hinanden, er der virkelighed mulighed for at sætte nogle point ind på kontoen.

Efter en arbejdssejr på en svær udebane mandag aften i Helsingør mod Nordsjælland Håndbold, og en fantastisk hjemme sejr over Fredericia HK, kommer Skanderborg Aarhus drengene ind til dagens kamp med god selvtillid. Og generelt set for første halvdel af sæsonen har der været godt håndbold spil fra vores østjyske drenge. Det vidner en nuværende 3. plads i HTH Ligaen også om, og med nogle meget vigtige kampe i december bliver det spændende at se, hvor man står ved årets udgang.

Modstanderen i dag, TMS Ringsted, har fået en meget overbevisende start på sæsonen. 11 point og en aktuel 10. plads er ikke hverdagskost for mandskabet fra Sjælland. Anført af en storspillende tidligere Århus-dreng Martin Risom, som for alvor har fået sit gennembrud i år, har TMS Ringsted formået at tage nogle flotte point.

Der er derfor lagt op til en spændende kamp i Skanderborg Fælleden, hvor vi ønsker spillere, ledere, sponsorer og frivillige velkommen indenfor til håndbold, og god kamp.

Husk at der fortsat skal fremvises gyldigt coronapas ved indgangen. Man kan færdes i hallerne uden mundbind både ved ankomst, når man bevæger sigt rundt i hallen under kampen, og når man tager afsted. Der vil ikke være mulighed for stående tilskuere.