Velkommen tilbage til kamp i HTH Herreligaen

3. feb 2022

Vinter- og landsholdspausen er endelig forbi, og kampene i forårssæsonen i HTH Herreligaen er så småt ved at pible frem.

Forude venter første turneringskamp i 2022, og her møder Nordsjælland Håndbold op i Fælleden i Skanderborg – uden tvivl med ønsket om revanche for hjemmebanenederlaget på 29-31 i starten af december.

Skanderborg Aarhus-truppen med cheftræner Nick Rasmussen i spidsen glæder sig til at snøre skoene og trække Puma-trøjerne over hovedet igen efter landsholdspausen:

Vi er meget klar til den her rigtig spændende anden halvdel af sæsonen, hvor kampen om slutspilspladserne intensiveres.

 

Man kan ikke se det i tabellen, men det er et formstærkt hold, vi skal møde. Efter en hård start fik Nordsjælland i løbet af efteråret mere eller mindre alle spillere klar, og de spillede sig fint op i løbet af november og december. De er begyndt at levere og er trods den nuværende placering et hold, som vil slås for en plads i ligaen i næste sæson.

 

Nordsjællands hold er en god sammensætning af unge talenter og rutinerede spillere som Kasper Kisum og Jesper Dahl. Tilskuerne i Fælleden kan godt se frem til en lørdag eftermiddag med en spændende håndboldkamp.

 

Fra vores egne rækker kan vi melde, at Allan Toft er stadig ude med skade, mens Mads Kalstrup er i fuld gang med træningen igen. Vi skal fortsætte de gode takter og spillemæssige resultater – og der skal kæmpes for at prøve at få point med i slutspillet, slutter Nick Rasmussen.