Velosit udvider aftale til 2025

15. dec 2023

Vi er stolte af at meddele, at vores Top Partner Velosit Danmark har valgt at forlænge og opgradere deres partnerskab med SAH. 

Velosit, en førende leverandør af cementbaserede produkter, har været en værdifuld partner, og dette skridt markerer en fortsat styrkelse af vores samarbejde. Velosit Danmark har inden for de seneste tre år gjort en markant indflydelse i Skandinavien og har etableret sig som en betroet aktør inden for byggebranchen. 

Nikolaj Sørensen, CEO hos Velosit, udtaler:

– Vi har forlænget vores partnerskab med SAH, fordi vi synes, det er fedt at være med. Velosit har været i Skandinavien i tre år, så vores udvikling i Skandinavien har fulgtes ad med SAHs sammenslutning. Der har derfor været nogle synergier, hvor Velosit og SAH er ens på mange punkter. Når jeg sidder og snakker med SAHs salgschef Fredrik Schilling omkring kunder, nye samarbejdspartnere samt plejen af dem, så kan vi spejle os i hinandens arbejde. 

– Derudover er det et fedt udstillingsvindue at være en del af, og så kan vi hos Velosit godt lide håndbold. Det giver noget ekstra at have kunder med til en håndboldkamp, og det er derfor en god måde at pleje kunderelationer på. Vi har allerede fået mange fede oplevelser gennem SAH’’

Fredrik Schilling, salgschef hos SAH, deler sin begejstring: 

– Forlængelse og opgraderingen af vores partnerskab med Velosit er jeg utrolig glad for. Sammen har vi skabt værdi for hinanden, og det udmønter sig nu i en væsentlig opgradering, hvilket i den grad er en solstrålehistorie på, hvordan vi gerne vil arbejde med alle vores partnere. Det glæder mig derfor, at vi fremover kan byde Velosit velkommen som Top Partner, og jeg glæder mig til mange flere gode håndboldoplevelser sammen med dem!

 

Foto: SAH