Vi ramte ikke dagen i Nordsjælland

13. apr 2024

Vi må sætte kursen mod Østjylland uden point efter dagens nederlag med resultatet 26-31.

Det var ellers en tæt kamp, hvor holdene kunne gå til halvleg med stillingen 12-12.

Det var dog tydeligt at mærke, at Nordsjælland havde et ekstra gear i dag. Om det skyldes, at de kunne afgøre deres egen skæbne i Herreligaen for næste sæson med en sejr i dag, vides ikke, men ikke desto mindre havde de ikke i sinde at uddele point til os i dag.

Vi snakkede med cheftræner for SAH, Nick Rasmussen, efter kampen:

”Vi formår ikke at fortsætte vores fine forsvarsspil i 1. halvleg i 2. halvleg. Vi får heller ikke profiteret af vores gode defensiv i 1. halvleg i form af mål. Vi laver nogle enkelte mål på kontra. Vi lykkes ikke med vores 7 mod 6, og det blev dyrt for os. Man må også sige, at deres målmand stod godt.

Vi håber, at folk vil komme i hallen til vores sidste hjemmekamp på onsdag. Forhåbentlig er der mange, der vil tage ordentlig afsked med de spillere, der skal videre i næste sæson og på gensyn til dem, der bliver hos os.”

Billetter til vores kamp mod Sønderjyske på onsdag kan købes her.

 

Foto: Mark Læssøe – ML Nordic

 

Kampen i tal

NSH-SAH: 12-12 (31-26)

SAH: Morten Hempel Jensen 6, Anton Bramming 4, , Jonathan Mollerup 4, , Thor Christensen 3, Frederik Arnoldsen 2, Morten Balling 2, Mikkel Lang 2, Lars Mousing 1, Fredrik Olsson 1, Torben Petersen 1.

NSH: Nichlas Hald Christensen 10, Kristian Olsen 6, Carl-Emil Haunstrup 4, Julius Mørch 3, Matias Ravn Campbell 2, Erik Skat Tiedje 1, Jeppe Cieslak 1.

Redningsprocent:

SAH: Salah Boutaf 10/28 (35.7%), Kristoffer Laursen 1/10 (18.2%)

NSH: Magnus Petersen 14/40 (35%)