VI SKAL DRAGE FORDEL AF LØRDAGENS SEJR OVER HC MIDTJYLLAND

14. nov 2022

Vi mødte Fredericia HK i sæsonens første kamp i HTH Herreligaen 22/23. Nu venter returopgøret i Ceres Arena tirsdag aften. 

Det er to hold, som begge er kommet godt ud af deres seneste ligakamp, der møder hinanden på tirsdag. Og opgaven er meget klar for SAH – det handler om at få to point!

Vi har lidt nogle snævre nederlag, men i lørdags lykkedes det, vel reelt set for første gang i denne sæson, at trække os sejrrigt ud af et tæt opgør. Så det var selvfølgelig meget tilfredsstillende, lyder det fra Nick Rasmussen 

Cheftræneren oplever, at der særligt er en ting for SAH at tage med fra lørdagens tætte kamp mod HC Midtjylland.  

Jeg tænker, det er en fordel også at finde ud af, at man kan afgøre de tætte opgør. Det tror jeg ikke, man skal undervurdere. Det kan godt have en betydning efter at have tabt de snævre kampe i sæsonen. Så sejren over HC Midtjylland var positiv fo gutterne.  

Sidst vi mødte Fredericia i denne sæson, spillede vi også en meget tæt, dog målfattig kamp. Det skyldtes blandt andet manden i Fredericia HK’s mål, som Nick Rasmussen da også kun har roser til.  

De har vel lavet et af de bedste indkøb i denne sæson med Torsten Friis på målet som en virkelig dygtig sidste skanse.

Fredericia HK har dog også været tvunget i nogle taktiske ændringer grundet skader, som godt kunne sætte gang i målscoren i returkampen. 

I fraværet af Anders Kragh Martinusen, som er ude med skulderskade, spiller Fredericia en del 7 mod 6, som Nicolaj Nørager, Kristian Stoklund og Mads Christiansen får sat godt sammen i bagkæden. Og så har de ellers to tunge skyts i James Junior Scott og Reinier Taboada. De fik en flot sejr over KIF Kolding på hjemmebane, som har været et top 3-4 hold i denne sæson. Det handler om at være klar fra start, men det gør det altid. 

Kampen SAH – Fredericia HK bliver spillet tirsdag den 15. november klokken 19.00 i Ceres Arena, Aarhus. Du kan købe billetter til opgøret her.