VI SKAL IKKE SIDDE FAST I DERES BETONFORSVAR

11. feb 2022

Februar måned byder på et tæt pakket program med i alt 6 kampe. I de to første er vi med hiv og sving gået fra banen med to point efter meget tætte opgør, og vi ligger inden lørdagens kamp på en 3. plads i HTH Herreligaen.

Månedens tredje modstander er SønderjyskE, som kommer med en frisk sejr over KIF Kolding. Siden vores første opgør tidligt i sæsonen har SønderjyskE skiftet ud på trænerposten og har nu Klavs Bruun Jørgensen ved roret.

Cheftræner Nick Rasmussen:

– Vi har fået en fornuftig start efter nytår med sejre over Nordsjælland og TMS Ringsted. Der er ingen tvivl om, at vi er på jagt efter en større stabilitet i spillet, specielt i angrebsdelen hvor vi kan gå fra at spille helt sublimt til at smide det hele på 3 minutter.

 

SønderjyskE er et konkurrencedygtigt hold, som har været inde i en dårlig stime resultatmæssigt, og det kan være svært at arbejde sig ud af. Nu ser det dog ud til, at de er på vej tilbage på sporet med en sejr over KIF Kolding tidligere på ugen.

 

Vi skal møde et fysisk stærkt hold med en meget kontant midterblok. Vi er dygtige til hurtigt angrebsspil, og det får vi brug for at finde frem i kampen, ellers sidder vi fast i deres betonforsvar, slutter Nick Rasmussen.

Truppen er klar til dagens kamp og til at fortsætte de gode takter. Allan Toft og Mike Haack er ude med skader.

Velkommen til vores århusianske hjemmebane, Ceres Arena, til tilskuere, spillere, frivillige og dagens modstander fra SønderjyskE.